Adverteren werkt!

column

Lockdown

Lockdown

01-03-2021

n alle rust heb ik al mijn vorige columns eens doorgelezen en het is maar goed dat ik toen niet wist hoe alles anders kan lopen dan je verwacht had.

Zo schreef ik in 2018 dat het tijd was voor verandering en dat ik moest zorgen dat ik zelf de regie had over mijn praktijk. Vol overtuiging ben ik daar in gegaan en wat ging het goed! Ik besloot te stoppen met huisbezoeken en daarna leek het alleen maar drukker te worden in de praktijk. Wat een goede energie gaf dat en ik voelde me gelukkiger dan ooit.

Maar toen kwam in 2020 het COVID virus en in één klap leek de wereld te veranderen. Vanaf de eerste lockdown had ik geen grip meer op mijn eigen goedlopende bedrijf. De deuren moesten sluiten en ik kon alleen maar afwachten. Gelukkig mocht ik van half mei tot half december weer volop aan het werk en kon ik mijn achterstand weer inhalen en een nieuwe buffer op gaan bouwen want je weet maar nooit. En helaas... op dit moment van schrijven zitten we weer midden in de tweede lockdown.

Ik mag gelukkig nog wel medisch noodzakelijke behandelingen uitvoeren bij mijn bestaande patiënten onder strenge voorwaarden.

Hopelijk mogen we weer open vanaf begin maart maar daar heb ik wederom geen vat op, en moet ik ‘rustig’ afwachten.

Sharon Bekkers Medisch Pedicure

Blijf voorzichtig en let goed op elkaar!

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl | www.pedicurepraktijkrobe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).