Adverteren werkt!

column

Uw tuin vernieuwen of een nieuwe aanleggen?

Uw tuin vernieuwen of een nieuwe aanleggen?

01-05-2021

Een degelijke tuin begint bij een goed ontwerp. Na het ontwerpen van uw tuin bespreken en realiseren we uw droomtuin.

Uw tuin in harmonie en balans

 

Ontwerp van uw droomtuin

Om een goed beeld te krijgen van de beschikbare ruimte komen wij naar u toe. In een eerste gesprek komen wensen, voorkeuren, mogelijkheden en eventueel beschikbare budget aan bod.

Wij zetten alles op papier, nemen de maten van uw tuin op en noteren bijzonderheden die van belang kunnen zijn bij de aanleg, zoals een boom die ‘moet’ blijven staan, omdat hij geplant is na de geboorte van een kind.

Terug op kantoor maken we aan de hand van deze gegevens een eerste ruwe schets, c.q. tekening. Wij bellen u voor een nieuwe afspraak en bespreken het ontwerp met u en waar nodig, passen we het een en ander aan. Het spreekt voor zich dat wij u ook adviseren over materialen, planten en andere relevante zaken. De gehele aanleg blijft onder onze supervisie. Misschien is het goed om te beseffen dat een ontwerp van een tuin zelden klaar is na één gesprek.

Het definitieve ontwerp komt vaak pas tot stand na meerdere gesprekken en heeft dus even tijd nodig. Het is een soort van groeiproces. U moet er zich goed bij gaan voelen want het wordt tenslotte uw tuin.

Aansluitend op het definitieve ontwerp maken wij een beplantingsplan. Hier was eerst alleen een bedrag voor opgenomen in de begroting. Als alles aan uw wensen voldoet, sluiten wij de opdracht af met een offerte, die door u als opdrachtgever voor akkoord wordt ondertekend.

Gespecialiseerd in Energetische tuinaanleg.

Een ontwerp en aanleg vol energie voor de ‘beheerders’ van hun tuin.

Wij zijn gespecialiseerd:
- ADVIES
- ONTWERP
- AANLEG
- ONDERHOUD
- BEDRIJVEN

 

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website!

013 - 534 60 23 0 6- 50 29 80 62 theo@hoveniervanamelsfoort.nl www.hoveniervanamelsfoort.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).