Adverteren werkt!

bruisende zaken

Complete zorg  voor uw huisdier onder één dak

Complete zorg voor uw huisdier onder één dak

01-05-2021

Sinds juni 2013 kunt u AniCura Dierenziekenhuis Tilburg vinden aan de Koningsoordlaan 2 in Berkel-Enschot. Met ons team van enthousiaste dierenartsen en paraveterinairen staan wij elke dag voor uw huisdier klaar. Voor kleine problemen, preventieve zorg zoals vaccinaties en castraties of gebitsbehandelingen, maar ook voor de meer specialistische zorg kunt u bij ons terecht. Wij nemen graag alle tijd voor u en uw huisdier.

Compassie voor onze patiënten en hun eigenaren en het leveren van medische zorg van de hoogste kwaliteit zijn heel belangrijk in ons dagelijks werk. In ons moderne dierenziekenhuis beschikken wij over allerlei apparatuur om diagnostiek te doen en operaties en behandelingen uit te voeren. Hierdoor kunnen wij onze patiënten snel van de juiste zorg voorzien en is een doorverwijzing vaak niet nodig. Wij behandelen huisdieren uit de omgeving van Tilburg en ver daarbuiten. Dat hebben we te danken aan onze goede band met de baasjes én aan onze grote deskundigheid op het gebied van orthopedie, chirurgie, neurologie en tandheelkunde. In ruim zestig jaar hebben wij veel expertise opgebouwd, waardoor dierenartsen uit heel Nederland hun patiënten doorverwijzen naar ons.

Op zoek naar beste zorg voor je huisdier? Maak dan nu een afspraak! 013-5400215

Koningsoordlaan 2, Berkel-Enschot | 013-5400215 | dzt@anicura.nl | www.anicura.nl/dierenziekenhuistilburg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).