Adverteren werkt!

bruisende zaken

Rijbewijs? #iedereen Willem

Rijbewijs? #iedereen Willem

01-06-2021

Mijn naam is Willem van Rooij en trotse eigenaar van Autorijschool Willem013. Ik zit alweer ruim 7 jaar in het vak en nog steeds ga ik elke dag met plezier de weg op! Hiervoor heb ik 5 jaar een franchise-onderneming gerund en al veel leerlingen op een leuke manier kunnen helpen aan het rijbewijs.

Om nog meer kwaliteit te kunnen bieden, ben ik mijn eigen rijschool gestart. Iedere leerling heeft een persoonlijke begeleiding nodig die bij hem/haar past en dat vind ik de leukste uitdaging. Samen ervoor zorgen dat je het juiste niveau bereikt, zodat je straks zelfstandig en veilig de weg op kunt! Je wilt graag je rijbewijs halen, maar wat houdt dat precies in? Deelnemen aan het verkeer is namelijk iets serieus, wat je zeker niet moet onderschatten. Je wilt straks graag zelfverzekerd en vooral veilig de weg op kunnen.

Een persoonlijke begeleiding met een vaste instructeur is hierbij dus erg belangrijk. De juiste ‘klik’ zorgt ervoor dat de leerling alles uit zichzelf kan halen.

Bij de gratis proefles kun je dit allemaal eens ervaren en een inschatting maken welk pakket op jou aansluit! autorijschool@willem013.nl | www.willem013.nl

Meer informatie? Bel 06-13 06 39 38 of kijk op www.willem013.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).