Adverteren werkt!

bruisende zaken

mooR wining & dining

mooR wining & dining

01-06-2021

In hartje Oisterwijk vind je aan De Lind een culinaire horeca hotspot. Dit is mooR, een plek waar je kan genieten van alle momenten die het leven kleuren. Hier wordt eten en drinken geserveerd in een prachtige omgeving. De medewerkers zorgen voor gastvrijheid en de chefs zorgen voor de meest bijzondere gerechten.

 

mooR-Up

Vanaf oktober beschikt mooR ook over de verdieping boven de huidige locatie. Zodoende is er ruimte voor meer gasten, waardoor het mogelijk wordt om te reserveren vanaf 2 personen. Daarbij beschikt de locatie over een prachtig terras met geweldig uitzicht. Het is ook mogelijk om een vergaderruimte af te huren. Van een vergadering tot heerlijke lunch of diner ben je van harte welkom. Kom genieten Het wordt alsmaar beter. Zo beschikt het restaurant sinds kort ook over de getalenteerde chef-kok Dirk Zwerts. Samen met de rest van de brigade zorgt hij voor culinaire hoogstandjes. Kom zeker eens langs en geniet van mooR.

 

Ondernemer: Bart van Hal | De Lind 47A, Oisterwijk | 013 523 0006 | bart@moor-oisterwijk.nl | www.moor-oisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).