Adverteren werkt!

bruisende zaken

Een moment  voor jezelf!

Een moment voor jezelf!

01-06-2021

Een bezoekje aan de kapper moet aanvoelen als een moment van ontspanning. Dat is de visie van het enthousiaste en vakkundige team van kapsalon Bo Hair. “Bij ons moet je je vrij en thuis voelen”, aldus eigenaresse Annemiek Bogers. “En met een glimlach op je gezicht en een bij jou passende coupe weer naar huis gaan.”

Annemiek en haar team doen er dan ook alles aan om hun klanten volledig in de watten te leggen. “Jij mag bij ons relaxen terwijl wij je haar weer helemaal in orde maken. Of je nu komt om alleen even de puntjes bij te laten werken of voor een compleet nieuwe coupe of kleur maakt wat dat betreft niet uit. We nemen voor iedereen uitgebreid de tijd en geven altijd goed en eerlijk advies voor het mooiste resultaat.”

Up-to-date

Man, vrouw, jong en oud… iedereen is welkom bij Bo Hair. “We kunnen bovendien alle mogelijke stijlen knippen; van klassiek tot de meest moderne coupes. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen volgen wij namelijk regelmatig trainingen waardoor onze vakkennis altijd up-to-date is.” Bij Bo Hair staan ze dus voor kwaliteit. Maar ook voor persoonlijk contact een een bijzonder fijne sfeer. “Dit alles maakt dat onze klanten elke keer weer blij zijn als ze bij ons in de kappersstoel plaats kunnen nemen.”

Tweede vestiging

Maak dus meteen een afspraak bij Bo Hair en geniet van het moment voor jezelf!

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek | 013-5051979 | Charel Baelemanshofke 14, Bladel | 0497-388448 Eigenaar: Annemiek Bogers | www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).