Adverteren werkt!

Column

Dekkers Familierecht wordt  ‘dlb advocaten & mediators’!

Dekkers Familierecht wordt ‘dlb advocaten & mediators’!

01-06-2021

Met ingang van 1 juni 2021 zal ik met twee collega’s, Nicole Lindhout en Nelleke Boelhouwer, samen verder gaan onder de naam ‘dlb advocaten & mediators’.

Samen blijven wij u met hoogwaardige en specialistische kennis bijstaan op alle gebieden binnen het Personen- en Familierecht. Daarnaast kunt u dan ook bij ons terecht voor Erfrecht. Naast het feit dat wij u kunnen bijstaan binnen alle facetten van het Personen- en Familierecht en Erfrecht, bieden wij daarnaast alle mogelijke werkwijzen aan voor het oplossen van geschillen, zoals mediation, overlegscheiden, maar natuurlijk ook nog steeds als advocaat. Alle drie hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

Op het moment van het schrijven van deze column zijn we nog druk bezig met alle voorbereidingen. Uiteraard zullen het nieuwe kantoorpand (gelegen aan de Heuvelring 41 te Tilburg) en de website (www.dlb-advocaten.nl) op 1 juni 2021 gereed zijn.

Verder blijven wij u onder de naam ‘dlb advocaten & mediators’ met deze column op de hoogte houden van alle laatste ontwikkelingen binnen het Personen- en Familierecht en Erfrecht.

In dat kader wil ik graag melden dat per 1 mei 2021 de Gezinsadvocaat van start is gegaan. Scheidende ouders in de regio Hart van Brabant kunnen zich aanmelden bij de Gezinsadvocaat. Met trots kan ik melden dat ik een van de vier eerste Gezinsadvocaten in Nederland ben die met deze manier van werken aan de slag mag gaan! Voor meer informatie: neem een kijkje op de website www.gezinsadvocaat.nl.

Als (overlegscheidings)advocaat en mediator begeleid ik al vele jaren mensen in scheidingssituaties.

In een scheiding is er veel onzekerheid op emotioneel, relationeel en financieel gebied.

Mensen komen bij mij voor een respectvolle begeleiding bij het vinden van een duurzame oplossing, bij voorkeur in samenwerking met de ander.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. 013-2070740

Stationsstraat 19, Tilburg 013 - 207 07 40 chantal@dekkers-familierecht.nl www.dekkers-familierecht.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).