Adverteren werkt!

bruisende zaken

 Uw smartphone  snel & professioneel  gerepareerd! Mobiel stuk? Uw smartphone snel & professioneel gerepareerd!

Uw smartphone snel & professioneel gerepareerd! Mobiel stuk? Uw smartphone snel & professioneel gerepareerd!

01-06-2021

U bent weer van harte welkom bij GSM Repair Store Tilburg, het is niet meer nodig om een afspraak in te plannen. U kunt gewoon binnenlopen en uw apparaat snel en tegen het scherpste tarief laten repareren.

Topservice

Tegenwoordig staat Abdes dan ook weer vol enthousiasme klaar voor al zijn klanten. “Ik help iedereen die bij mij in de winkel komt, of ze nu komen voor een reparatie of eennieuwe smartphone. Het geven van goed en eerlijk advies staat daarbij altijd voorop. Net als het leveren van de best mogelijke service. Én een snelle service trouwens, want voor de meeste reparaties geldt een reparatieduur van maximaal dertig minuten. De klant kan hierop onder het genot van een kopje koffie wachten in mijn huiselijke winkel en precies zien wat ik aan het doen ben dankzij de open reparatieafdeling.”

Stay connected service

Als ondernemer wilt u altijd goed bereikbaar zijn.

Een smartphone of tablet is een handig hulpmiddel voor uw bereikbaarheid, maar het kost tijd als deze onverhoopt kapot gaat. GSM Repair Store biedt zakelijke diensten waardoor hier zo snel mogelijk een goede oplossing voor wordt gevonden. Zo kunt u een apparaat professioneel laten repareren in plaats van hoge kosten voor het aanschaffen van een nieuw toestel.

Dat bespaart aanzienlijk op de kosten. GSM Repair Store biedt verschillende zakelijke mogelijkheden.

Het adres voor de reparatie van je smartphone 013-2033002

Eigenaar: Abdes Chakir | Brucknerlaan 10 Tilburg | 013-2033002 | www.gsmrepairstore.nl Brucknerlaan 10, Tilburg 013-2033002 www.gsmrepairstore.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).