Adverteren werkt!

bruisende zaken

Passie voor duurzame energie

Passie voor duurzame energie

01-06-2021

Ieder huis is geschikt voor zonne-energie. Daar is Nicky ten Bokkel, eigenaar van Mica Zon in Tilburg, van overtuigd. “Vanuit mijn passie voor duurzame energie lever ik maatwerkoplossingen voor elke locatie.”

Waar voor je geld

Mica Zon adviseert, levert én installeert “Dat maakt Mica Zon tot allrounder in de branche.

Ik streef altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit en daarom werk ik ook bewust alleen met micro-omvormers. Hierdoor heb je meer rendement per paneel, inzicht in wat elk paneel oplevert aan energie en de mogelijkheid om per paneel uit te breiden. Bovendien ligt bij dit systeem alles op het dak, waardoor je geen omvormers in huis hebt hangen. Daarnaast hebben micro-omvormers een langere levensduur en zit er 25 jaar garantie op. In combinatie met de hoge kwaliteit panelen die ik leg, krijgen mijn klanten dus echt waar voor hun geld!” Persoonlijk contact Dat is natuurlijk al een heel belangrijk pluspunt om te kiezen voor Mica Zon. “Daarnaast hoor ik van veel klanten terug dat ze het fijn vinden dat ze altijd mij als aanspreekpunt hebben. Geen onpersoonlijke helpdesk of iets dergelijks, want ik ben Mica Zon. Persoonlijk contact staat bij mij voorop. Ik ga dan ook altijd eerst geheel vrijblijvend bij de mensen langs om de situatie te bekijken, hun wensen te bespreken en advies op maat te geven. Tijdens dat gesprek geef ik meteen een kant-en-klare offerte op maat en ik kan je garanderen dat de prijzen die ik hanteer zeer scherp zijn. Alleen maar voordelen dus! En zeker ook voordelen op de lange termijn, want één keer investeren met een doorlopend rendement van 10 tot 25 procent, dat lukt alleen met zonnepanelen!”

Is uw interesse gewekt! Maak dan nu een afspraak! 06-21107721JUNI-actie • gratis aansluiting meterkast • gratis adviesgesprek

Eigenaar: Nicky ten Bokkel | info@micazon.nl | 06-21107721 | www.micazon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).