Adverteren werkt!

bruisende zaken

Maak van uw woning weer een droomwoning!

Maak van uw woning weer een droomwoning!

01-06-2021

Roscobouw begeleidt op een persoonlijke en intensieve wijze gedurende de gehele verbouwing. Van ontwerpfase tot oplevering, onze kracht is om uw zorgen uit handen te nemen.

 

Voldoet uw woning na een aantal fijne jaren niet meer aan uw wensen? Het kan zijn dat u graag mee wilt bewegen met de veranderende trends of dat er meer leefruimte gewenst is door een gewijzigde gezinssituatie. Roscobouw begrijpt als geen ander dat een woning na verloop van tijd niet meer volledig voldoet aan uw wensenlijstje. Het kan een optie zijn om te verhuizen, maar dit is in de huidige woningmarkt niet altijd de gemakkelijkste optie. Wilt u graag het veilige en vertrouwde gevoel van uw eigen woning behouden? Dan is het verbouwen van uw huidige woning een goede optie. Zo kunt u ervoor kiezen om uw woning in een compleet nieuw jasje te steken, maar ook te verruimen door middel van een uitbouw!

Stappenplan.

1 Wanneer uw woning niet meer voldoet aan uw wensen, dan is verbouwen een goede optie. Uzelf goed oriënteren is dan de eerste stap. Waar mist u ruimte, wat wilt u met de ruimte en wat is uw budget?

2 Heeft u al helemaal voor ogen wat u wilt? Dan kan onze bouwkundig tekenaar meteen voor u aan de slag. Daarentegen is het ook mogelijk om samen met onze architect de verschillende mogelijkheden te onderzoeken.

3 Wij kijken voor u of het nodig is om een vergunning aan te vragen. Wanneer dit nodig is, verzorgen wij dit gehele traject voor u. Verder wordt de verbouw met u doorgesproken en op basis daarvan wordt een passende offerte voor u opgesteld. Wanneer de aannemingsovereenkomst getekend is, kan uw verbouwing worden gepland.

4 De werkvoorbereider maakt de werktekeningen, plaatst de bestellingen en maakt een planning, voordat de bouw start. Wij doen er tijdens het bouwen alles aan om het stof- en lawaaioverlast voor u te beperken. Zo worden er stofschotten geplaatst en zorgen we in overleg ook voor een keet en dixi. En het belangrijkste: we houden ons aan de planning, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten.

5 Nu kan het genieten van uw verbouwde/verruimde woning gaan beginnen!

 

0412 455 501 info@roscobouw.nl www.roscobouw.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).