Adverteren werkt!

Column

Op 1 juni 2021 gestart  dlb advocaten & mediators  is geopend!

Op 1 juni 2021 gestart dlb advocaten & mediators is geopend!

01-07-2021

dlb advocaten & mediators is opgericht door Chantal Dekkers (voorheen Dekkers Familierecht), Nicole Lindhout (voorheen Lindhout Advocatuur & Mediation) en Nelleke Boelhouwer (voorheen werkzaam bij Westpoint Advocaten).

dlb advocaten & mediators is een gespecialiseerd kantoor dat zich uitsluitend bezig houdt met het personen- en familierecht en het erfrecht, in alle mogelijke facetten.

Wij doen waar we goed in zijn en wat we leuk vinden. Ieder van ons is gespecialiseerd advocaat en mediator. Daarnaast heeft ieder van ons eigen verdere specialisaties en aandachtsgebieden. Samen bieden wij u alle methoden en werkwijzen aan die er op het gebied van het personen- en familierecht en erfrecht te vinden zijn en zoeken wij met u naar de oplossing die het beste bij uw situatie past. Ook dat is onze kracht.

Wij zoeken zo nodig graag de samenwerking met andere professionals. Dit kan gaan om advocaten die werkzaam zijn op een ander rechtsgebied, maar bijvoorbeeld ook om accountants, notarissen, (kinder)psychologen en therapeuten. Zo kan iedere professional doen waar hij goed in is, en kan voor de cliënt maatwerk worden geleverd.

dlb advocaten & mediators is bewust een kleinschalig kantoor, dat staat voor een hoge kwaliteit en professionele dienstverlening, tegen een betaalbaar tarief.

Conflicten zijn lastig, maar bieden ook een uitdaging. Elke scheiding, familierechtelijk geschil of nalatenschapskwestie is anders en vraagt om een eigen benadering. Onze drijfveer is om mensen in een conflictsituatie te begeleiden naar een passende oplossing met respect voor ieders belangen én, in het bijzonder, ook die van de kinderen. Een gezamenlijk gedragen oplossing is een duurzame oplossing.

Wij staan voor een persoonlijke en directe aanpak om te komen tot een resultaat dat aansluit bij waar u echt behoefte aan heeft.

Meer weten? Bel 013 207 07 40 of mail  info@dlb-advocaten.nl

Heuvelring 41, Tilburg 013 - 207 07 40  info@dlb-advocaten.nl www.dlb-advocaten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).