Adverteren werkt!

bruisende zaken

Galini is verhuisd!

Galini is verhuisd!

01-07-2021

In 1996 opende Ingrid Kolen de deuren van haar eigen schoonheidssalon en nagelstudio in Tilburg: Galini. Na vierentwintig jaar op dezelfde locatie te hebben gezeten, is de zaak onlangs verhuisd naar een sfeervol pand aan de Moerstraat, gelegen in een prachtige landelijke omgeving. In amper drie maanden tijd is een oude varkensstal omgetoverd tot een moderne salon die voorzien is van alle gemakken. De kroon op het vijfentwintigjarig jubileum!

Tip: Galini verkoopt ook cadeaubonnen, altijd leuk om iemand mee te verrassen.

“Toen de kans zich voordeed, dacht ik ‘ik gooi de boel nog één keer op z’n kop’”, vertelt Ingrid. De nieuwe salon beschikt over een grote ontvangstruimte, drie nageltafels, twee behandelkamers én een zonnestudio annex afslankstudio. Gratis parkeren voor de deur. “Alles is splinternieuw. De salon heeft een luxe en tegelijkertijd warme uitstraling. Het laatste is mede te danken aan de landelijke inrichting én de oude stalelementen
- waaronder de oude staldeuren
- die we hebben weten te behouden. We hebben ons best gedaan om de gezellige, gemoedelijke sfeer van Galini vast te houden en dat is gezien de complimenten die we krijgen gelukt.”

Welness centrum

Ingrid begon ooit in haar uppie maar inmiddels heeft ze een team van drie enthousiaste dames om zich heen verzameld. “In de beginperiode was nagelstyling helemaal hot maar de afgelopen jaren is de aandacht verschoven naar de schoonheidsbehandelingen. De verhuizing heb ik aangegrepen om de salon om te vormen tot een volwaardig welness centrum waar je je van top tot teen in de watten kunt laten leggen.”

Behandeling op maat

Van nagelstyling en wimperextensions tot diverse gezichtsbehandelingen en botox: het kan allemaal. “Met microdermobrasie en mesotherapie gaan we de strijd aan tegen huidveroudering. Nieuw is lightfusion, een lichtbehandeling waarmee je je huid een flinke oppepper kunt geven. Met de smartskin analyser doen we altijd eerst een huidanalyse zodat we de behandeling volledig kunnen afstemmen op jouw huid. Waar je ook voor komt, we maken er echt een verwenmomentje van.”

‘Less is more’

Moerstraat 42, Tilburg 013-5362204 www.galinitilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).