Adverteren werkt!

column

Stress &  haaruitval

Stress & haaruitval

01-08-2021

Stress en emotionele buien zorgen voor schommelingen in je gewicht en ook je huid lijdt er ernstig onder. Maar ook haarverlies is een mogelijk gevolg van overdreven veel stress in je leven.

Gelukkig is haarverlies door stress in bijna alle gevallen slechts van tijdelijke duur (niet langer dan een jaar). De kans dat stress je gehele hoofdhuid aantast is gelukkig ook bijzonder klein.

Krijg je met dit soort haarverlies te maken, zorg dan zeker voor voldoende ontspanning. Een goede nachtrust is daarbij noodzakelijk. Slaap iedere nacht minstens acht uur zodat je hoofdhuid de kans krijgt om te herstellen. Was je gezicht bijvoorbeeld een paar keer per dag met koud water en trakteer jezelf daarbij op een gezichtsmassage.

De doorbloeding verbetert zienderogen waardoor je haarvaten zich sneller openen.

Maak nu een afspraak 0497-388448

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek 013-5051979 Charel Baelemanshofke 14, Bladel 0497-388448 www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).