Adverteren werkt!

bruisende zaken

gezonder &  sterker haar voor mannen

gezonder & sterker haar voor mannen

01-09-2021

Ken je dat gevoel dat je haar soms droog en futloos voelt. Je kapsel ziet er dof uit. Je hebt je vast weleens afgevraagd hoe al die tv-persoonlijkheden altijd mooi natuurlijk en gezond uitziende dos haar hebben ? Met deze tips heb je voortaan altijd een perfecte dos haar.

Een moment voor jezelf!

Gebruik een goede shampoo!

Shampoo’s die je in de supermarkt koopt bevatten veel synthetische en kunstmatige stoffen. Deze zorgen ervoor dat je haar niet op de juiste manier wordt gevoed.Kwalitatieve en natuurlijke shampoo zorgt voor een goede voeding voor een natuurlijke glans.

Onderschat de waarde van een conditioner niet

We geven het als mannen niet graag toe, maar hier hebben de vrouwen toch echt een punt. Een conditioner is echt enorm belangrijk als het gaat om de juiste voeding voor je haar.

Af en toe even niets

Het is heel belangrijk om je haar zo nu en dan eens een dagje te laten ‘luchten’. Dat houdt in dat je gewoon even een dagje geen wax, gel of wat dan ook in je haar smeert. Let mother nature do her work and enjoy.

Veel bewegen stimuleert je haargroei

Sporten zorgt ervoor dat je lichaam sterker wordt. Je zou denken dat dit niets uitmaakt voor je haar. Als je lichaam gezond en in conditie is, dan beïnvloedt dat ook de gezondheid en conditie van je haar.

Een bezoekje aan de kapper moet aanvoelen als een moment van ontspanning. Dat is de visie van het enthousiaste en vakkundige team van kapsalon Bo Hair. “Bij ons moet je je vrij en thuis voelen”, aldus eigenaresse Annemiek Bogers. “En met een glimlach op je gezicht en een bij jou passende coupe weer naar huis gaan.” Man, vrouw, jong en oud… iedereen is welkom bij Bo Hair. “We kunnen bovendien alle mogelijke stijlen knippen; van klassiek tot de meest moderne coupes. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen volgen wij namelijk regelmatig trainingen waardoor onze vakkennis altijd up-to-date is.” Bij Bo Hair staan ze dus voor kwaliteit. Maar ook voor persoonlijk contact en een bijzonder fijne sfeer. “Dit alles maakt dat onze klanten elke keer weer blij zijn als ze bij ons in de kappersstoel plaats kunnen nemen.”

Tweede vestiging

Van stilstaan is geen sprake bij Bo Hair. Niet alleen blijven ze zich ontwikkelen door het volgen van trainingen, maar ook door het openen van een tweede zaak. “Onlangs hebben we de deuren geopend van een tweede vestiging in Bladel. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! En ook daar worden uiteraard alle klanten vakkundig en enthousiast geholpen, want dat is waar wij voor staan.”

Maak dus meteen een afspraak bij Bo Hair en geniet van het moment voor jezelf!

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek 013-5051979 Charel Baelemanshofke 14, Bladel0497-388448 www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).