Adverteren werkt!

COLUMN

Nieuw bij SeFa’s haircompany

Nieuw bij SeFa’s haircompany

01-09-2021

Sefa is altijd op zoek naar nieuwe producten die innovatief moeten zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding moeten hebben. Het onder meer op Instagram door influencers als beste stylingtool genoemde merk HOT TOOLS voldoet helemaal aan deze hoge eisen en vormt daarom een welkome aanvulling op ons assortiment.

Meer dan alleen een tool Een Hot Tool is veel meer dan gereedschap.

Hot Tools zijn onmisbaar voor elke salon en worden wereldwijd gebruikt door de haarstylisten van de ‘rich and famous’.

Ontwikkeld door professionals maar berijkbaar voor iedereen Voor de professionele stylist, maar ook voor de consument thuis. Hot Tools staat voor professionele kwaliteit die bereikbaar is voor iedereen.

Hot tools: waar techniek en kunst samenkomen Ontworpen met professionele details. De Hot Tools zijn met passie en aandacht voor deze detail ontworpen. Door continu te innoveren zorgen Hot Tools voor probleemloze styling, elke dag opnieuw.

Al meer dan twintig jaar ervaring als groothandel in professionele haarproducten, waarbij service voor de klant centraal staat!

Bestellen op onze website kan snel en gemakkelijk www.sefashaircompany.nl

Onze winkels Julianastraat 2, Uden 0413-288779 Kruisstraat 46A, Oss 0412-484092 Aabeestraat 11-13, Tilburg 013-8811276 Waterstraat 48, Tiel

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).