Column

Droom je van een stralende glimlach?

Droom je van een stralende glimlach?

01-10-2021

Je wilt een gebitsbehandeling laten uitvoeren, maar je wilt geen nummer zijn of te maken krijgen met lopendebandwerk. Je wilt persoonlijke aandacht en de beste specialisten, en het liefst ook een ontspannen verblijf. Dat kan via IM Medical Travel... in Turkije!

Maak een afspraak voor een kennismakings- gesprek of online consult.

De kliniek beschikt over tandheelkundige topprofessionals die behandelingen van het hoogste niveau bieden. Alle disciplines zijn in huis en er is een eigen tandtechnisch laboratorium aanwezig.

Zo garanderen we jou altijd persoonlijk maatwerk van hoge kwaliteit. Onze specialisten streven niet alleen naar zowel een gezond als een mooi gebit. Tandartsangst? Veel mensen zijn bang en stellen een bezoek aan de tandarts steeds uit. Informeer naar een behandeling onder sedatie of naar de mogelijkheden voor groepsreizen.

Behandelingen Tandheelkunde Lach je tanden weer bloot om te stralen, zonder je te schamen voor jouw gebit. Een mooie glimlach draagt bij aan een zelfverzekerd gevoel. Met behulp van innovatieve technieken, uitmuntende materialen en jarenlange ervaring zorgen onze tandartsen voor jouw mooiste lach.

Ooglaseren Wil je weer een heldere blik op jouw toekomst? Ogen laseren corrigeert de oogsterkte nauwkeurig. Zowel bij min-sterkte, plus-sterkte of cilinderafwijking. Welke behandeling bij jou past hangt af van jouw oogsterkte, leeftijd en leefstijl. Ontdek na een vooronderzoek of een ooglaserbehandeling of lensimplantatie mogelijk is! Cosmetische behandelingen Een ooglidcorrectie of voorhoofdlift behoren tot de mogelijkheden. Of het nu een kleine onvolkomenheid is, of iets waar je al jaren last van hebt, wij leggen alles duidelijk uit, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Haarttransplantatie Zoek je naar een natuurlijke oplossing voor een vollere haardos? Haartransplantatie is een beproefde methode om dun behaarde en kale plekken te verhelpen. De FUE haartransplantatie wordt uitgevoerd in één à twee dagen. Het resultaat is blijvend en oogt natuurlijk.

IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was in de medische sector in Turkije. Ilona beschikt over veel ervaring en expertise op het gebied van medische en cosmetische behandelingen. Ze spreekt de Turkse taal vloeiend. IM Medical Travel biedt medische reizen aan die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Doordat arbeidskosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg ( +31)85-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos