Adverteren werkt!

bruisende zaken

Voor een mooie glimlach

Voor een mooie glimlach

01-10-2021

Jan Steenbergen begon 40 jaar geleden een eigen tandartspraktijk in Tilburg. In de loop der tijd is daar een vestiging in Oss bij gekomen. Beiden zijn uitgegroeid tot bloeiende praktijken, met een gedreven en professioneel team van in totaal 52 medewerkers, waaronder zoon Gé. Samen bieden zij een compleet aanbod van tandheelkundige behandelingen aan.

“We willen onze patiënten zoveel mogelijk ontzorgen”

“Alle specialismen zijn vertegenwoordigd”, aldus praktijkmanager Miranda Janssen. “Bijna alles kunnen we zelf doen. Alleen voor operatieve ingrepen moeten onze patiënten naar het ziekenhuis, bijvoorbeeld de kaakchirurg.” Tandarts Steenbergen heeft een goede naam als het gaat om de esthetische tandheelkunde. “Mensen komen hiervoor van heinde en verre naar onze praktijk. Vroeger was dit alleen weggelegd voor rijke mensen maar dat is allang niet meer zo. Ook met kleinere ingrepen kunnen we een gebit weer regelmatig en representatief maken.”

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan eens contact op of kijk op onze website voor meer informatie! www.tandarts-steenbergen.nl

Medicijnstraat 120, Oss | 0412-639722 | Kruisvaardersstraat 157, Tilburg | 013-5352535

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).