Adverteren werkt!

bruisende zaken

Basic-Fit opent 
1.000ste club

Basic-Fit opent 
1.000ste club

01-11-2021

Basic-Fit opende onlangs haar 1.000ste club en wel in Tilburg. Een mijlpaal voor Europa’s grootste en snelst groeiende fitnessketen, waarvan het avontuur meer dan 35 jaar geleden in Nederland begon. Ter ere van de 1.000ste club werd de #BasicFitMilestone geïntroduceerd. Feitjes en verhalen van sporters en medewerkers die hun eigen (sportieve) mijlpalen hebben behaald door volharding, discipline en uithoudingsvermogen worden gedeeld.

CEO René Moos: “We zijn ontzettend trots dat we onze 1.000ste vestiging mogen openen. Het is een mijlpaal die we danken aan onze trouwe leden en medewerkers, zonder hen was dit niet gelukt. Zodra we na de lockdown weer open mochten, hebben we het ledenaantal enorm zien toenemen in een korte tijd. Het bevestigt de belangrijke rol die wij hebben in de samenleving. Sporten is een levensbehoefte en we zijn blij dat we mensen kunnen helpen om in een veilige en verantwoorde omgeving te werken aan hun gezondheid. We blijven doorgroeien om zo dichter bij ons doel van 1.250 clubs te komen voor eind 2022.”

Unieke locaties door heel Europa
De Nederlandse fitnessgigant is de afgelopen jaren explosief gegroeid, van een handvol clubs tot een groot aanbod in zowel Nederland als daarbuiten. Resulterend in ruim twee miljoen leden en vestigingen in vijf landen: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. De fitnessketen opent graag vestigingen op unieke locaties, denk aan oude kerken of fabrieken, maar ook in voetbalstadia zijn er clubs te vinden. De nieuwe Tilburgse club is gevestigd aan de rand van het grootste stadsdeel van Tilburg, de Spaubeekstraat 89C. De club is de vijfde vestiging van Basic-Fit in Tilburg en is 24/7 geopend. De club heeft een open indeling en beschikt over de nieuwste apparatuur. Naast de openbare trainingsruimte zijn er diverse lessen, zowel live als virtueel.
‘Fit worden is 
belangrijker 
dan ooit’

Spaubeekstraat 89c, Tilburg | www.basic-fit.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).