Adverteren werkt!

bruisende zaken

Je nagels
verdienen het!


Je nagels
verdienen het!


01-11-2021

Wij kunnen uw nagels verlengen of verstevigen door het aanbrengen van acry.l Of u nu kiest voor een kleurtje, nailart of een natuurlijke look, u zult telkens weer versteld staan van het resultaat.

Nagelstyling
Onze ervaring met Creative Nail Design leert ons dat deze kunstnagels de beste hechting hebben, mooi van kleur zijn met de juiste sterkte waardoor wij een zo natuurlijk mogelijke nagel kunnen nabootsen. 
U kunt bij ons terecht voor perfecte kunstnagels. Wij kunnen uw nagels verlengen of verstevigen door het aanbrengen van acryl. Of u nu kiest voor een kleurtje, nailart of een natuurlijke look, u zult telkens weer versteld staan van het resultaat.

Manicure
Natuurlijke nagels Wij kunnen veel oplossingen bieden aan mensen 
met hand-en nagel problemen. Bij ons in de salon kunt u terecht voor diverse manicure behandelingen en/of gellak behandelingen met een rubber-base laagje ter versteviging en langdurige hechting.

Nailart Naast onze perfectie zijn wij ook zeer creatief. Naar wens 
kunnen wij uw nagels decoreren met verschillende kleuren en prenten.

Elke klant is onze favoriete klant. Kom langs en ervaar onze service persoonlijk.
Alle cosmetische formules zijn biologisch en dierproefvrij. Het merendeel van alle ingrediënten is natuurlijk en heeft 
bewezen efficiëntie. 
Geen compromissen.
Tot binnenkort!

Moerstraat 42, Tilburg
 013-5362204www.galinitilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).