Adverteren werkt!

bruisende zaken

De wondere wereld van zilverklei

De wondere wereld van zilverklei

01-12-2021

“Zilverklei is een fantastisch product”, vertelt Marianne. “Je kunt er heel eenvoudig zilveren sieraden mee maken. Het ziet er uit als gewone klei, maar het bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. Als je het verhit, houd je een sieraad van 99,9 procent zilver over.” Marianne heeft vele opleidingen gevolgd en verstaat de kunst van het werken met zilverklei dus als geen ander. “Ik blijf mezelf ontwikkelen. Het is ontzettend gaaf om de meest bijzondere objecten te kunnen creëren.”

Kijk op www.zilverke.nl voor de mogelijkheden!

Herdenkingssieraden Op haar website www.zilverke.nl staan unieke sieraden die zij zelf heeft vervaardigd. “In opdracht maak ik ook herdenkingssieraden waar de as van een dierbare overledene in kan worden verwerkt, als blijvende herinnering. Samen met de nabestaanden zorg ik voor een persoonlijk ontwerp dat perfect past bij hoe hun dierbare in het leven stond. Als je dan ziet hoe blij mensen ermee zijn, daar doe je het voor.” Workshops Je kunt de volgende workshops volgen bij Atelier ’t Zilverke: een hanger maken (halve dag) en een ring maken (hele dag, inclusief heerlijke lunch). Je kunt ook een volwaardige cursus volgen, bestaande uit zes lessen. “Ik geniet ervan om mijn kennis over te dragen aan andere mensen. Het is altijd weer een uitdaging om hen een niveautje hoger te brengen.” Inloop-atelier Ben je al bekend met het werken met zilverklei? Dan kun je
- na aanmelding
- aanschuiven tijdens het inloop-atelier. De kosten bedragen € 16,- per keer. Je mag alle werkmaterialen vrij gebruiken (zilverklei moet je wel nog aanschaffen). “In een klein groepje van maximaal zes personen ga je aan de slag met je eigen ontwerp, dus het is ook gewoon gezellig.” Kralen Je kunt ook voor de uitgebreide kralencollectie terecht in het atelier, om je eigen ketting te maken.

Je kunt bij ons tevens een cadeaubon halen. Leuk voor Sinterklaas of voor onder de kerstboom! Dus wie weet tot binnenkort!

Ik geniet ervan om mensen een stapje verder te brengen

Kap. Huijberslaan 2, Oisterwijk | 06-22443833 / 0 13-5220206 | www.zilverke.nl Bij bezoek aan atelier volg ik de covid-richtlijnen RIVM.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).