Adverteren werkt!

bruisende zaken

BET KOLEN BIEdt gastvrijheid van formaat

BET KOLEN BIEdt gastvrijheid van formaat

01-12-2021

Bet Kolen is een van de oudste cafés in Tilburg en bestaat inmiddels al langer dan 100 jaar. Oorspronkelijk gestart als bruin café, maar dankzij de inzet van Michel en Daisy Zoontjens is het uitgegroeid tot een modern partycentrum waar je ook terechtkunt voor grote feesten en partijen. “We zijn jonge ondernemers”, vertelt Daisy enthousiast. “We zitten niet graag stil en houden van aanpakken. Dat is ook onze kracht.”

ONZE DEUR STAAT VOOR IEDEREEN OPEN

“Michel is zo’n beetje geboren in Bet Kolen, het bedrijf was namelijk van zijn ouders”, vervolgt Daisy. “Hij werkte altijd al mee in het café en heeft de zaak overgenomen toen zijn vader overleed. Sinds een jaar of vijf doen we het echt samen, bijgestaan door een geweldig team van zo’n 30 medewerkers.”

Helemaal van deze tijd

De afgelopen vier jaar is er het nodige veranderd. “We hebben zo ongeveer alles onder handen genomen. Het oude café is volledig gestript, alleen de houten vloer en het kacheltje herinneren aan vervolgen tijden, een stukje nostalgie. Ook de dart- en biljartruimte is vernieuwd en afgelopen zomer hebben we de binnentuin onder handen genomen. Ik zeg altijd: ‘We hebben een prachtig cadeau gehad van de ouders van Michel, en wij hebben er de strik omheen gedaan. We hebben nog meer wilde plannen, maar dat is iets voor de verdere toekomst.’ Bet Kolen bruist Anno 2021 is er dan ook van alles te beleven bij Bet Kolen. Lunchen, borrelen, dineren: het kan allemaal. “Sinds de start van de coronacrisis is ook afhalen en bezorgen mogelijk. En sinds 2019 zijn we tevens een officiële trouwlocatie. We verzorgen je bruiloft desgewenst van a tot z. Tot januari zitten we al helemaal vol met feesten en partijen, de mensen hebben weer zin in een feestje!” En daarvoor zijn ze bij Bet Kolen aan het juiste adres. “De gezelligheid van toen is gebleven. Iedereen, van bouwvakker tot advocaat, is hier welkom.”

café en partycentrum Bet Kolen | Broekhovenseweg 111, Tilburg | 013-5422860 | info@betkolen.nl | www.betkolen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).