Adverteren werkt!

bruisende zaken

Trendy & betaalbare curvy fashion

Trendy & betaalbare curvy fashion

01-12-2021

Ongeacht je kledingmaat moet het voor iedereen mogelijk zijn om een hippe outfit te shoppen. Vanuit die overtuiging begon Monique de Bruijn zes jaar geleden met haar fashionstore: F.F.L.O.

Onze klanten verdienen het allerbeste!

“F.F.L.O. is in 2015 geboren uit noodzaak en uit idealen”, begint Monique haar enthousiaste verhaal. “In Goirle en omgeving was destijds geen enkele trendy kledingwinkel te vinden voor maat 42 en hoger. En dat terwijl ik juist vind dat iedereen zich hip moet kunnen kleden, ongeacht welke maat je hebt. Vandaar dat ik mijn eigen fashionstore heb geopend met trendy damesmode vanaf maat 42 tot ongeveer maat 56
- van de merken Only Carmakoma, Vero moda curve, junarose, Zizzi, Tom Tailor MyTrueMe, Adia, Zhenzi, Fox Factor, Zoey, Studio, BF jeans, Exxcellent, MAT, Cette en Plusbasics, zodat echt iedereen er mooi uit kan zien.”

Klanten blij maken

En haar zaak was vanaf dag één al een groot succes. “Hoe mooi is dat?! Inmiddels hebben we de winkel zelfs al uitgebreid en ik ben nog elke dag ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. Ik word vrolijk van mijn werk en wil ook al mijn klanten blij maken met mooie kleding die ze fantastisch zit. Als ik dit tot mijn pensioen mag blijven doen, ben ik een supergelukkig mens!”

Perfect zittende outfit

Bij F.F.L.O. slaag je voor de meest uiteenlopende outfits. “Ikzelf draag altijd dingen waar ik gelukkig van word en die boodschap wil ik ook overdragen op mijn klanten. Laat je niet weerhouden door je maat, maar draag kleding waar jij je goed en mooi in voelt, dan straal je dat ook uit! Iedereen is meer dan welkom om gewoon lekker te komen snuffelen, maar ook voor goed en eerlijk advies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij smeren je niets aan, maar kiezen samen met jou de perfect zittende, trendy outfit uit, zodat ook jij met een grote glimlach op je gezicht de deur weer uitloopt.”

Kom eens langs! Er zit altijd iets voor je bij!

Tilburgseweg 53 - Goirle | 013-5913468 | info@fflo.nl | FFLOGOIRLE | www.fflo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).