Adverteren werkt!

bruisende zaken

Eye Wish Opticiens zoekt jou!

Eye Wish Opticiens zoekt jou!

01-12-2021

Met ruim 260 winkels in Nederland zijn we altijd dichtbij. Hier doen onze opticiens uit-gebreide oogmetingen om jou en je ogen van scherp zicht te voorzien. We hebben een uitgebreid assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Zo zorgen we met bijna duizend professionals dat je optimaal zicht hebt en er stralend uitziet.

Optiekspecialisten

Als professioneel opticien en/of contactlensspecialist kijk jij naar het totaalplaatje. Van de beste kijkoplossing tot een montuur dat perfect aansluit op de levensstijl van de klant. Met een professionele oogmeting en advies op maat geef jij iedere klant de aandacht die hij of zij verdient.

Verkoopadviseurs

In de rol van verkoopadviseur adviseer je over onze producten en denk je mee over wat past bij de levensstijl van de klant. Als iemand dankzij jouw advies met een nieuwe look en een goed gevoel de winkel uitgaat, dan ben jij in je element.

Wel interesse, maar...

Niet de juiste papieren? Eye Wish biedt ook opleidingen en trainingen op vaktechnisch gebied, dus wees welkom! Stuur je gegevens naar recruitment@grandvisionbenelux.com en laat ons weten in welke vacature je interesse hebt. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).