bruisende zaken

Barbiera’s Barbershop  Niet alleen voor mannen!

Barbiera’s Barbershop Niet alleen voor mannen!

01-01-2022

Bij heel veel barbershops mogen vrouwen niet naar binnen. Dat is bij Barbiera’s Barbershop in Tilburg wel anders. “Of je als man nu op zoek bent naar een goede barbershop of als vrouw toe bent aan een nieuwe coupe of een kleurtje in je haar… iedereen is hier meer dan welkom”, aldus eigenaresse Selène Töning. “In goed overleg geven we zowel mannen als vrouwen de beste behandeling voor het mooiste resultaat.”

Bij Barbiera’s worden mannen en vrouwen echter wel in verschillende ruimtes onder handen genomen door het vakkundige team. “Mannen verwelkomen wij in onze authentieke barbershop, de eerste echte barbershop in Tilburg Reeshof uitsluitend gerund door vrouwen. Hier word je nog ouderwets goed geknipt en geschoren in een vintage setting, met heerlijke jaren zestig muziek op de achtergrond. Mannen voelen zich hier meteen op hun gemak en noemen het ook een echte mancave”, lacht Selène. Vrouwen kunnen terecht in het aangrenzende damesgedeelte. “Ook hier is het interieur vintage, maar dan met een vrouwelijke touch.”

Kwaliteit

Dat het interieur vintage is, wil niet zeggen dat het team van Barbiera’s alleen maar ‘vintage knipt’. “We beheersen alle technieken, van ‘old school’ tot de laatste trends en we volgen regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.” Bij Barbiera’s staat het leveren van kwaliteit bovendien voorop. “Ik heb al heel wat jaren ervaring in het vak en heb ook aan vele kapperswedstrijden meegedaan – zowel voor het dames- als het herenvak – waarbij ik meerdere prijzen heb gewonnen. Bij ons is je haar dus in vakkundige en vertrouwde handen.” Voordat de dames aan de slag gaan met je haar of baard, zullen ze je ook eerst goed adviseren over wat het beste bij jou past. “In overleg creëren we zo een eindresultaat dat echt bij jou past en waarmee je met een goed gevoel de zaak verlaat.” Barbiera’s biedt een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor haar en baard. Boek je afspraak 24/7 online op www.barbieras.nl.

Eigenaar: Selène Töning | Dishoekhof 1, Tilburg | 06-21194105 | www.barbieras.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp