Adverteren werkt!

bruisende zaken

Voor elkaar, door elkaar!

Voor elkaar, door elkaar!

01-01-2022

Ben je om wat voor reden dan ook in financiële problemen gekomen en kun je daardoor geen voedsel meer kopen, dan kan de Tilburgse Voedselbank hulp bieden. “Hulp in de vorm van voedselpakketten”, aldus voorzitter Martin de Kok. “Hierdoor krijgen de mensen tijdelijk wat meer rust en financiële ruimte om naar een oplossing voor hun probleem te zoeken, zodat ze het uiteindelijk weer helemaal zelf kunnen redden.”

Steun de voedselbank en doneer direct!

Een missie waar de vrijwilligers van de Tilburgse Voedselbank zich vol passie voor inzetten. “Elke week doen we er weer alles aan om zoveel mogelijk voedsel in te zamelen om al onze cliënten een gevarieerd voedselpakket te kunnen bieden. Momenteel ondersteunen wij in Tilburg en omgeving zo’n 550 gezinnen, maar dat zouden er eigenlijk nog veel meer moeten zijn. Helaas durft nog steeds niet iedereen die er recht op heeft bij ons aan te kloppen voor hulp. Zonde, want je hoeft je er echt niet voor te schamen. Maak je dus bekend bij ons of bij de instanties waarmee wij samenwerken en wij kunnen je helpen om er weer bovenop te komen.”

Steun de Tilburgse Voedselbank

Sinds kort doen ze dit in Tilburg vanuit een nieuwe locatie aan de Kapitein Hatterasstraat. “Hier houden wij ons overigens niet alleen bezig met de voedselpakketten voor regio Tilburg. Op onze locatie is namelijk ook het regionale distributiecentrum gevestigd waarmee wij in de regio Noord-Brabant en Zeeland ruim 15.000 personen wekelijks van voedsel voorzien. Je kunt je dus waarschijnlijk wel voorstellen dat er behoorlijk wat werk wordt verricht. We werken hiervoor uitsluitend met vrijwilligers en kunnen dan ook altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken.” Behalve vrijwilligers is ook hulp in de vorm van voedsel en donaties meer dan welkom, benadrukt Martin. Meer hierover valt te lezen op www.tilburgsevoedselbank.nl. “Hoewel lang niet iedereen het zich beseft, bestaat armoede óók in Nederland. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de zwakkeren in onze samenleving en daar dragen wij bij de Tilburgse Voedselbank dan ook ons steentje aan bij.”

Tilburgse Voedselbank | Kapitein Hatterasstraat 48, Tilburg | 013-4551000 | Voorzitter: Martin de Kok | www.tilburgsevoedselbank.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).