Adverteren werkt!

bruisende zaken

Het ideale startpunt voor een avondje uit

Het ideale startpunt voor een avondje uit

01-01-2022

Of je nu zin hebt om te poolen of liever gewoon gezellig een drankje drinkt met leuk gezelschap, bij Saints Poolcenter in Tilburg is iedereen meer dan welkom. “We zijn niet alleen het oudste, maar zeker ook het gezelligste poolcafé van Tilburg”, vertelt eigenaar Clemens Bosveld trots.

Het oudste én gezelligste poolcafé van Tilburg

Gevestigd tussen uitgaanspleinen

Bij Saints Poolcenter gaat het niet om hoe goed je kunt poolen, maar om hoeveel plezier je erin hebt. “En die instelling hebben we hier al sinds 1997”, vertelt Clemens. “Onze kracht is misschien ook wel dat het accent hier niet puur op het poolen ligt, maar meer op uitgaan en recreatie. Heb je zin in een avondje uit, dan zijn wij daarvoor dan ook het ideale startpunt. Helemaal als je bedenkt dat wij midden tussen de twee grote uitgaanspleinen van Tilburg gevestigd zijn.”

Poolen en meer

Het publiek dat bij Saints Poolcenter komt, is dan ook zeer divers te noemen volgens de eigenaar. “De een komt echt om een potje te poolen op een van onze dertien full size pooltafels, de ander raakt geen keu aan maar geniet gewoon heerlijk van een drankje, speelt een spelletje of een potje dart of kijkt naar een van de vele sport-wedstrijden, die wij op groot scherm uitzenden. Je ziet bij ons trouwens ook behoorlijk wat eerste dates. Op zich logisch, lacht de eigenaar. “Poolen is immers een stuk laagdrempeliger dan samen uit eten gaan en als je date nou echt tegenvalt, hoef je niet het hele etentje uit te zitten, maar kun je gewoon na een potje poolen weer naar huis. Dat maakt ons dus eigenlijk ook tot de ideale dategelegenheid. Benieuwd? Kom gewoon zelf eens langs. We zijn zeven dagen per week geopend, dus mogelijkheden genoeg.”

Eigenaar: Clemens Bosveld Heuvelring 222 Tilburg 013-5367711 www.poolenintilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).