Adverteren werkt!

bruisende zaken

Shockwavetherapie bij FysioProMotion

Shockwavetherapie bij FysioProMotion

01-01-2022

Bij FysioProMotion kunt u behandeld worden middels shockwavetherapie. Shockwave is een apparaat dat werkt op basis van luchtdruk en met geluidsgolven. Via deze golven kunnen wij dieper gelegen weefsel beter behandelen.

Shockwave kan ingezet worden bij de behandeling van o.a. spier- en peesklachten. We zien goede resultaten bij bijvoorbeeld hielspoor- en peesplaatklachten. Maar ook schouderklachten, een tenniselleboog, achillespezen en schouder-verkalking vallen er over het algemeen goed mee te behandelen. Tevens kunt u denken aan slijmbeursontstekingen en in sommige gevallen een frozen shoulder. Veelal wordt het ingezet bij langdurig bestaande klachten. Waar meerdere therapieën uw klachten mogelijk niet verholpen hebben, kan shockwave u uitkomst bieden.

Sinds dit jaar zijn wij ook begonnen met het behandelen van spasticiteit door middel van shockwave. Onderzoek heeft uitgewezen dat shockwave een goed alternatief is voor de bekende botoxbehandeling. Vooral mensen die een hersenbloeding of -infarct gehad hebben, en spasticiteit als restklachten hebben, kunnen hier goed mee geholpen worden. Ook bij MS-patiënten wil deze behandeling nogal eens aanslaan, maar onderzoeken zijn nog in volle gang.

Ellenoor en Maarten hebben beiden de benodigde cursussen voor shockwave gevolgd. Met her- en bijscholing blijven zij continu op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden.

Vraagt u zich af of shockwave iets is voor uw klacht?

Belt u gerust of stuur een mail en samen bespreken wij dan de mogelijkheden.

Fazantenjachtstraat 26, Tilburg | 013-4672199 | info@fysiopromotion.nl | 06-21670387 | www.fysiopromotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).