bruisende zaken

De strijd tegen 			overgewicht!

De strijd tegen overgewicht!

01-01-2022

Slimline POD verhoogt het metabolisme, zorgt voor een duurzaam gewichtsverlies en vermindert huidverouderingstekens terwijl u zalig ontspant.

De SlimLine ondersteunt met diverse programma’s: de strijd tegen overgewicht, helpt het lichaam te ontgiften, verlicht pijnen bij reuma- en fibromyalgie patiënten, ondersteunt figuurcorrectie, huidverstrakking en huidverjonging, helpt bij het behouden van uw setpunt en bij helen en genezen van wonden.

De SlimLine capsule levert een effectieve en complete oplossing voor de stofwisseling en helpt u gewicht te verliezen op een natuurlijke manier. De SlimLine bevordert calorieverbranding en de stofwisseling wordt versneld, het lichaam setpoint wordt blijvend verminderd (10-12 maand) voor een bewezen en blijvend resultaat.

Elke klant is onze favoriete klant. Kom langs en ervaar onze service persoonlijk. Alle cosmetische formules zijn biologisch en dierproefvrij. Het merendeel van alle ingrediënten is natuurlijk en heeft bewezen efficiëntie.

Geen compromissen. Tot binnenkort!

Moerstraat 42, Tilburg 013-5362204 www.galinitilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).