BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

Stijl haar

Stijl haar

01-02-2022

Steil, glanzend haar is altijd wel in de mode en gelukkig voor mensen met krullend of golvend haar, zijn er diverse manieren om zelf je haar steiler te maken. Een steiltang werkt, maar te vaak verhitten kan je haar beschadigen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK VIA WWW.BOHAIR.NL

Tip 1 Een conditioner voedt het haar van buiten. Deze laat je dan 2 tot 5 min inwerken. Ik adviseer altijd om een keer per week een masker te gebruiken, zeker bij chemisch behandeld haar!!!! Een masker voedt het haar namelijk van binnen. Een masker laat je minimaal 15 min inwerken om het beste resultaat te krijgen.

Tip 2 Maak het af met een styling-product. Als je haar volledig droog is, borstel je het en breng je met je handen zacht een mild stylingproduct of mousse aan, om je haar in vorm te houden.

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek 013-5051979 Charel Baelemanshofke 14, Bladel 0497-388448 www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP