BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

column

krullend haar

krullend haar

01-03-2022

Krullen maken de vrouw of man... Toch is niet iedereen blij met zijn of haar krullende coupe. Daarom een aantal stylingtips, speciaal voor de krullers onder ons.

Een moment voor jezelf!

Tip 1

Krul haar moet je op een bepaalde manier knippen. Daar zijn verschillende technieken voor om de Krul het beste te laten krullen.

Tip 2

Gebruik speciale producten die gemaakt zijn voor Krul haar. Deze producten hebben speciale ingrediënten om te zorgen dat het haar minder pluist en niet zal verzwaren. Ze zorgen er dus ook voor dat je haar er gezond en verzorgd uitziet.

Tip 3

Als je haar aan de lucht gedroogd is, gebruik dat nooit een kam of borstel. Het gaat gegarandeerd pluizen! Gewoon even je vingers erdoor halen volstaat al.

Tip 4

Koop alleen producten die bedoeld zijn voor krullend haar. Krullend haar is poreuzer dan glad haar. Daarom heeft het een andere verzorging

Tip 5

Olie, olie en nog eens olie. Sterk krullend haar kan in de lengte van het haar en in de punten wel wat extra voeding gebruiken. Olie wordt goed opgenomen door poreus krullend haar.

Een bezoekje aan de kapper moet aanvoelen als een moment van ontspanning. Dat is de visie van het enthousiaste en vakkundige team van kapsalon Bo Hair. “Bij ons moet je je vrij en thuis voelen”, aldus eigenaresse Annemiek Bogers. “En met een glimlach op je gezicht en een bij jou passende coupe weer naar huis gaan.” Man, vrouw, jong en oud… iedereen is welkom bij Bo Hair. “We kunnen bovendien alle mogelijke stijlen knippen; van klassiek tot de meest moderne coupes. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen volgen wij namelijk regelmatig trainingen waardoor onze vakkennis altijd up-to-date is.” Bij Bo Hair staan ze dus voor kwaliteit. Maar ook voor persoonlijk contact en een bijzonder fijne sfeer. “Dit alles maakt dat onze klanten elke keer weer blij zijn als ze bij ons in de kappersstoel plaats kunnen nemen.” Tweede vestiging Van stilstaan is geen sprake bij Bo Hair. Niet alleen blijven ze zich ontwikkelen door het volgen van trainingen, maar ook door het openen van een tweede zaak. “Onlangs hebben we de deuren geopend van een tweede vestiging in Bladel. Daar zijn we natuurlijk supertrots op! En ook daar worden uiteraard alle klanten vakkundig en enthousiast geholpen, want dat is waar wij voor staan.”

MAAK NU EEN AFSPRAAK VIA WWW.BOHAIR.NL

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek 013-5051979 Charel Baelemanshofke 14, Bladel 0497-388448 www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP