BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

Column

Op zoek naar de juiste balans

Op zoek naar de juiste balans

01-03-2022

Na het afronden van de HBO opleiding tot Holistisch Energetisch Masseur opende Lizette Beks in 2020 de deuren van haar eigen massagepraktijk in De Reeshof in Tilburg. Je kunt hier terecht voor een klassieke massage, maar bijvoorbeeld ook voor een zwangerschapsmassage en een haptische lichaamsmassage.

Peace of Mind Praktijk voor Massage en Bewustwording

“Als je voor het eerst bij mij komt, laat ik je eerst een anamneseformulier invullen”, vertelt Lizette. “Ik werk vanuit een holistische visie en kijk naar de mens als geheel: fysiek, mentaal én emotioneel. Als je om één of andere reden uit balans bent, kun je klachten ontwikkelen.

Een klacht is daarmee een signaal van je lichaam dat je vertelt dat er iets aan de hand is. Het heeft geen zin alleen de symptomen te behandelen. We gaan dan ook samen op zoek naar de oorzaak van de klachten om optimaal profijt te hebben van de behandeling. Als je de signalen van je lichaam beter leert te begrijpen, ben je ook beter in staat om aan je eigen gezondheid te werken.” Een heerlijke ontspanningsmassage behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden! Daar krijg je weer energie van. Maak nu een afspraak!

‘Een massage is een investering in jezelf’

Ridderkerksingel 68, Tilburg | 06-23669600 info@massagesalonpeaceofmind.nl | www.massagesalonpeaceofmind.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP