Opvallen? Adverteer in Bruist

column

 10 jaar WorkOutDoor!

10 jaar WorkOutDoor!

01-04-2022

Met tien jaar aan ervaring, enthousiasme en deskundigheid staan de trainers van WorkOutDoor klaar om met jou aan de slag te gaan. Ben jij erbij?

Meld je nu aan!

Outdoor fitness voor iedereen Trainen bij WorkOutDoor betekent in blokken van 8 weken in groepsverband werken aan conditie, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en stabiliteit. Dit doen we altijd met twee gekwalificeerde instructeurs en lekker in de buitenlucht. Frisse lucht, meer zuurstof en energie, minder stress en spanning; wie wil dat nu niet? Ook kan er op deze manier gewerkt worden aan de opbouw van een goede weerstand en conditie. WorkOutDoor is echter geen bootcamp: het gaat bij ons om de totale training van het lichaam en sporten op de juiste manier. Onze lessen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, sportervaring, conditie of blessures. Iedereen wordt maximaal uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. Trainen in groepsverband is bovendien heel motiverend en gezellig, maar vergis je niet: er wordt wél keihard gewerkt! Doe je mee? Onze groepslessen in Goirle (Gorp & Roovert) vinden plaats op woensdag- en zaterdagochtend vanaf 9.00 en op zondagochtend vanaf 10.00 uur. Op dinsdagavond starten we om 19.30 uur in Tilburg (Piushaven), en op donderdagavond om 19.30 uur in Berkel-Enschot.

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Huub Jacobs | 06 11385006 info@workoutdoor.nl workoutdoornederland www.workoutdoor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans