08235 More-Itz

Column

Hét adres voor al je  dagelijkse boodschappen.

Hét adres voor al je dagelijkse boodschappen.

01-04-2022

Met meer dan 3.500 verschillende (biologische) producten kun je het assortiment van Solidare Natuurvoeding op z’n zachtst gezegd zeer uitgebreid noemen. “Wat je ook zoekt aan biologische levensmiddelen, de kans is meer dan groot dat je het bij ons vindt”, aldus eigenaresse Els Pijpers.

Wat heeft Solidare Natuurvoeding u allemaal te bieden? De verscheidenheid van artikelen is bijzonder groot. U kunt hier uiteraard alle boodschappen voor uw dagelijkse maaltijden vinden. Biologisch gecertificeerd en zoveel mogelijk geleverd uit eigen omgeving.

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11029 - Sylfeet-pedicure