Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Dag van het Erfrecht

Dag van het Erfrecht

01-06-2022

Op 17 juni 2022 vindt voor de tweede keer de Dag van het Erfrecht plaats. Het betreft een gezamenlijk initiatief van dé verenigingen van erfrechtspecialisten (notarissen en advocaten) van Nederland.

De dag wordt georganiseerd om het belang van een deskundige begeleiding bij de afwikkeling van erfenissen onder de aandacht te brengen. Met als insteek om conflicten te voorkomen en/of op te lossen.

Voor meer informatie: www.dagvanheterfrecht.nl Dit jaar is er tijdens de Dag van het Erfrecht bijzondere aandacht voor ‘het samengestelde gezin’. Wat zijn de gevolgen voor de nalatenschap als een van de ouders opnieuw trouwt? Hebben de kinderen uit het eerdere huwelijk van de nieuwe partner dan ook recht op een deel van de erfenis? Is daarover nagedacht en/of is dat goed geregeld? Op de Dag van het Erfrecht kunt u voor deze én andere vragen over de nalatenschap bij een van de deelnemende specialisten terecht.

Ook bij dlb advocaten & mediators kunt u op de Dag van het Erfrecht terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek over erfrecht.

Wel graag even een afspraak maken via e-mail: nicole@dlb-advocaten.nl of bel 013
- 207 07 40.

Conflicten zijn lastig, maar bieden ook een uitdaging. Elke scheiding, familierechtelijk geschil of nalatenschapskwestie is anders en vraagt om een eigen benadering.

Onze drijfveer is om mensen in een conflictsituatie te begeleiden naar een passende oplossing met respect voor ieders belangen én, in het bijzonder, ook die van de kinderen. Een gezamenlijk gedragen oplossing is een duurzame oplossing.

Meer weten? Bel 013 207 07 40 of mail  info@dlb-advocaten.nl

Heuvelring 41, Tilburg 013 - 207 07 40  info@dlb-advocaten.nl www.dlb-advocaten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10939 - Ibiza Tilburg