bruisende zaken

Eerstelijns én specialistische zorg voor jouw huisdier

Eerstelijns én specialistische zorg voor jouw huisdier

01-06-2022

Huisdieren vormen vandaag de dag een belangrijk onderdeel van het gezin. De best mogelijke zorg voor jouw huisdier is dan ook van groot belang om ervoor te zorgen dat jullie zo lang mogelijk van elkaar kunnen genieten. “Deze zorg kunnen wij bieden”, vertelt Marjon Schellekens, praktijkmanager bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg. “Bij ons vind je zowel de eerstelijns dierenarts zorg als de specialistische zorg onder één dak.”

Hoewel de naam Dierenziekenhuis wellicht anders doet vermoeden, kun je bij AniCura dus ook gewoon terecht als jouw huisdier ergens last van heeft, maar er geen sprake is van spoed. “Daarvoor werken wij met een aantal dierenartsen. Mocht je huisdier vervolgens toch specialistische zorg nodig hebben, dan kunnen onze dierenartsen je in veel gevallen doorverwijzen naar een van onze specialisten, waardoor we alle zorg onder één dak kunnen bieden.” Onder de specialismes van AniCura Dierenziekenhuis vallen onder andere (orthopedische) chirurgie, echografie, cardiologie en tandheelkunde. “En mochten wij nou toch een keer de benodigde zorg niet in huis hebben, dan is het heel fijn dat we terug kunnen vallen op het zeer uitgebreide netwerk van AniCura met specialisten op alle mogelijke gebieden.”

Passie voor dieren

Bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg werken ze hoofdzakelijk met honden en katten, maar ook huisdieren als konijnen en cavia’s zijn welkom. “Al deze dieren bieden wij op laagdrempelige wijze de best mogelijke zorg. Op het moment dat het nodig is, maar ook preventief. Wij bieden zelfs speciale abonnementen voor preventieve zorg, aangezien voorkomen nog altijd beter is dan genezen.” Waarvoor je ook aanklopt bij AniCura, je kunt ervan uitgaan dat het team altijd zijn uiterste best doet om jou en je huisdier te helpen. “We hebben hier allemaal een enorme passie voor dieren en die komt tot uiting in ons werk. Daardoor voelen zowel de huisdieren als hun baasjes zich bij ons al snel op hun gemak.”

Op zoek naar beste zorg voor je huisdier? Maak dan nu een afspraak! 013-5400215

Koningsoordlaan 2, Berkel-Enschot | 013-5400215 | dzt@anicura.nl | www.anicura.nl/dierenziekenhuistilburg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).