bruisende zaken

‘Voor jou staat onze deur altijd open’

‘Voor jou staat onze deur altijd open’

01-06-2022

Bet Kolen is een van de oudste cafés in Tilburg en bestaat inmiddels al langer dan 100 jaar. Oorspronkelijk gestart als bruin café, maar dankzij de inzet van Michel en Daisy Zoontjens is het uitgegroeid tot een modern partycentrum waar je ook terecht kunt voor grote feesten en partijen.

Iedereen, van bouwvakker tot advocaat, is hier welkom

Anno 2022 is er dan ook van alles te beleven bij Bet Kolen. Lunchen, borrelen, dineren: het kan allemaal.

“Sinds de start van de coronacrisis is ook afhalen en bezorgen mogelijk. En sinds 2019 zijn we tevens een officiële trouwlocatie. We verzorgen je bruiloft desgewenst van a tot z. Tot ver in het voorjaar zitten we al helemaal vol met feesten en partijen, de mensen hebben weer zin in een feestje!” En daarvoor zijn ze bij Bet Kolen aan het juiste adres. “De gezelligheid van toen is gebleven. Iedereen, van bouwvakker tot advocaat, is hier welkom.”

Welkom bij café en partycentrum Bet Kolen, je tweede huiskamer in Tilburg. Dát is precies zoals naamgeefster Bet het zelf in 1930 voor ogen had. Deze missie is sindsdien niet veranderd, de rest overigens wel.

Michel en Daisy Zoontjens: “Het gemoedelijke, 100 jaar oude bruin café hebben we uitgebreid. Zo kun je tegenwoordig bij ons ook terecht voor grootse feesten en partijen, zoals verjaardagen, bedrijfs- en afstudeerborrels. En als officiële trouwlocatie regelen we zelfs je bruiloft van a tot z. Liever een potje darten en biljarten of een borrel op ons zonover-goten terras met buitenbar drinken? Voor jou staat onze deur altijd open.”

“We zitten niet graag stil en houden van aanpakken. Dat is ook onze kracht.”

Broekhovenseweg 111, Tilburg | 013-5422860 info@betkolen.nl | www.betkolen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg