bruisende zaken

Laat u op maat verrassen!

Laat u op maat verrassen!

01-08-2022

Voor zowel particulieren, winkels, bedrijven en uiteraard ook voor uw tuin en terras is GM VLOEREN DESIGN de vloerenspecialist op het gebied van allerlei soorten vloeren voor binnen en buiten. Voor u een uniek concept met de mooiste vloeren, onder één dak voor elke ruimte en ieders budget.

GM Vloeren design neemt graag de tijd voor een vrijblijvend gratis en persoonlijk advies in onze showroom of bij u thuis.

Wij hebben jarenlange ervaring met vloeren en interieurs en denken graag met u mee. Voor een fraaie inrichting van uw woning of bedrijfsruimte geven wij u graag een goed advies om zo de juiste vloeren, materialen en kleuren te combineren. Uiteraard adviseren wij u ook graag over bijvoorbeeld natuursteen voor uw tuin en terras! Momenteel werken wij zoveel mogelijk op afspraak gedurende deze onzekere tijd voor uw en onze gezondheid.

Maak een afspraak bel, sms of whatsapp 06 - 21 294 074

GM Vloeren design Showroom: Kanaalstraat 102, Dongen 0162 - 310 260 06 - 21 294 074 www.gmvloerendesign.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).