Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Last van overmatige haaruitval?

Last van overmatige haaruitval?

01-08-2022

Heb jij last van overmatige haaruitval? Ben je op zoek naar een goede, voordelige en natuurlijke oplossing om weer vol vertrouwen te genieten van het leven met een volle haardos? Dan is een haartransplantatie wellicht de oplossing voor jou.

De volledig uitgeruste state of the art kliniek beschikt over een internationaal opgeleid haartransplantatieteam dat onder leiding staat van gerenommeerde cosmetische en plastische chirurgen. Sinds de introductie van de FUE techniek in Turkije, richten zij zich op het verlenen van de best mogelijke behandelingen. De specialisten beschouwen iedere haartransplantatie als een kunstwerk, waarbij iedere wens en situatie anders is. Het doel is om voor iedere patiënt het best en meest natuurlijke resultaat te behalen, gebruikmakend van de beste materialen en nieuwste technologieën.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek met IM Medical Travel om uw wensen te bespreken of plan een online consult met de Turkse specialisten. In Turkije word je begeleid door onze Nederlandstalige hostess, zodat u in uw eigen taal uw vragen kunt stellen. De voor- en nazorg in Nederland is goed geregeld. Reis met IM Medical Travel en u wordt volledig ontzorgd.

IM Medical Travel is opgericht door Ilona Benders, nadat ze twaalf jaar werkzaam was in de medische sector in Turkije. Ilona beschikt over veel ervaring en expertise op het gebied van medische en cosmetische behandelingen. Ze spreekt de Turkse taal vloeiend.

IM Medical Travel biedt medische reizen aan die betaalbaar zijn én op kwalitatief hoog niveau. Doordat arbeidskosten veel lager liggen, kunnen behandelingen een stuk goedkoper worden uitgevoerd zonder in te boeten op kwaliteit.

Volg ons op www.facebook.com/immedicaltravel

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg ( +31)85-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10881 - Sweet Table 4 You