Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Bruisende samenwerkingen – Marcel Jorissen

Bruisende samenwerkingen – Marcel Jorissen

01-08-2022

In deze rubriek vertellen adverteerders aan de hand van vijf vragen hoe ze de samenwerking met Bruist ervaren. Dit keer leggen we de vragen voor aan Marcel Jorissen die met De Vrachtpatser – specialist in transport, verhuizingen, opslag en montage – sinds enkele maanden te vinden is in onze glossy magazines. Marcel is zeer tevreden over onze samenwerking en daar zijn wij op onze beurt erg trots op!

Hoe ben je bij Bruist terecht gekomen?

Ik werd benaderd door een van de media-adviseurs van Bruist en ontdekte vervolgens dat ik eigenaar Marcel ook al tussen mijn Facebookvrienden had staan. Na wat geïnformeerd te hebben bij bekenden van mij, besloot ik om een afspraak te maken om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

 

Waarom heb je gekozen om te adverteren bij Bruist?

Verschillende mensen in mijn omgeving adverteren al langere tijd in Bruist en zij overtuigden mij met hun positieve verhalen van de toegevoegde waarde. Een van hen is Petra Busio, een energetisch therapeut die ik al jaren ken. Haar positieve verhaal zorgde er mede voor dat ik met een goed gevoel de samenwerking aan durfde te gaan.

 

Hoe vind je de samenwerking met Bruist?

Het contact verloopt tot nu toe altijd supergoed. Zo regelden ze een fotograaf voor me en kan ik ook altijd een doosje magazines op komen halen. Die geef ik dan vaak weer als leuk extraatje mee aan mijn klanten.

 

Wat heeft het adverteren bij Bruist je opgeleverd?

Nieuwe klanten. Zo werd ik onlangs gebeld door een dame die mijn advertentie had gezien in Bruist. Zij zocht een partij die haar kon helpen bij de ontruiming van een woning en daar konden wij haar uiteraard bij helpen.

 

Zou je Bruist aanbevelen?

Jazeker! Adverteren in Bruist is een perfecte aanvulling op alle andere contactmomenten die je met potentiële nieuwe klanten kunt hebben, zoals via social media. Al die contactmomenten samen versterken elkaar alleen maar. Bovendien ligt Bruist op plekken waar een bruisend publiek komt, wat je bedrijf alleen maar ten goede kan komen.

Delen


MEER bruisende zaken


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik