Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Welkom aan boord bij 't Schipperke!

Welkom aan boord bij 't Schipperke!

01-09-2022

Cafetaria, lunchroom, catering… ’t Schipperke in Tilburg laat zich niet onder één noemer vangen. “Bewust!” aldus eigenaresse Colinda Rooijens. “Want we zijn nu eenmaal meer dan zomaar een cafetaria.”

Kom genieten en proeven. Tot snel!

Dat was het ooit wel, een cafetaria, voordat Colinda de zaak ruim drie jaar geleden overnam. “Ik heb altijd in de horeca gewerkt en droomde al langer van een eigen zaak. Werken in een cafetaria is mij ook niet vreemd, maar doordat ik een koksdiploma heb, wil ik mijn gasten toch net iets meer kunnen bieden dan de standaard cafetaria gerechten. Vandaar dat ik het concept heb uitgebreid met een lunchroom en cateringservice.”

Catering op maat

Bij alles wat Colinda doet, heeft ze oog voor het persoonlijke aspect. “Ook als het om catering gaat. Dat is bij ons altijd maatwerk, afgestemd op jouw wensen. Of het nu om de catering voor bijvoorbeeld een verjaardag gaat of om bedrijfscatering, ik geef er altijd een persoonlijke touch aan. Van lekkere hapjes (tapas) tot een warm of koud buffet en van een koude schotel tot een zomerse barbecue zonder zorgen, bij ons ben je gegarandeerd aan het juiste adres. En alles kan gewoon thuis worden bezorgd. En dan heb ik het niet alleen over de catering, maar over ons hele assortiment. Hiervoor werken wij samen met Thuisbezorgd.nl. Dit bezorgen deden we altijd al, maar deze service heeft in de coronatijd een enorme groei doorgemaakt en ook nu maken hier nog steeds heel veel mensen gebruik van.”

Kwaliteit en vers bereid

Wat Colinda ook bereidt, kwaliteit staat bij haar altijd voorop. “Net als het zoveel mogelijk werken met verse producten. Bijna alles wordt door ons zelf bereid en dat proef je! De meeste gasten zien we dan ook regelmatig terug.”

Eigenaar: Colinda Rooijens | Kapitein Nemostraat 85, Tilburg | 013-5443303 | www.t-schipperke.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


Sweet Table 4 You