Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Boter, kaas en eieren…

Boter, kaas en eieren…

01-09-2022

Deze tekst doet u vast denken aan een bekend spelletje…? Bij Solidare Natuurvoeding is dat gewoon allemaal te koop.

JUBILEUM Wij vieren dat Marion 20 jaar bij ons werkzaam is in de winkel.

Wat heeft Solidare Natuurvoeding u allemaal te bieden? De verscheidenheid van artikelen is bijzonder groot. U kunt hier uiteraard alle boodschappen voor uw dagelijkse maaltijden vinden. Biologisch gecertificeerd en zoveel mogelijk geleverd uit eigen omgeving.Uiteraard de echte boter: heerlijke roomboter van Biologisch-Dynamische kwaliteit. Het kan natuurlijk op uw boterham maar is ook lekker in de pan. Natuurlijk is er ook een flinke keuze aan plantaardige botervervangers verrijkt met bijvoorbeeld olijven of soja of een vegan bak- en braadversie.

Kaas: lekker op de boterham of tosti of gewoon uit het vuistje… Bij de Bio-winkel Solidare is een ruime keuze te vinden van geitenkaas en schapenkaas en uiteraard kaas van koemelk. Heerlijke kaas van Bastiaansen-Lingelaar-klompenhoeve en nog meer bekende merken. Er is ook vegan kaas in het assortiment.

Dan nog de (h)eerlijke Eieren van Demeter kwaliteit.

Deze eieren komen van kippen die gewoon hun snavels mogen houden en die zelf mogen kiezen of ze binnen of buiten hun eieren willen leggen. Koop eens een doosje en geniet van de heerlijke smaak van deze eieren.

Deze kippen hebben uitsluitend Biologische voeding gegeten. Dat is de keuze van de Demeter boer: een gemengd bedrijf met dieren en akkerbouw. Proef het ei met de smaak van vroeger.

Smakelijk eten! Heel graag tot ziens..!! Els en team.

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER Column


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik