Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Cliëntenstop

Cliëntenstop

01-09-2022

Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en begon ik aan de opleiding tot pedicure. Op 1 juni 2013 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel en vanaf dat moment was ik officieel een ZZP-er!

Ondanks alle risico’s die je als ondernemer kunt nemen zoals verbouwingen, verhuizen en tegenslagen zoals bijvoorbeeld de lockdowns door het COVID-virus heb ik er geen moment spijt van gehad. Ik heb nog steeds evenveel plezier in mijn werk als de dag dat ik ermee startte.

Al een tijdje heb ik een volle agenda waardoor ik op een gegeven moment een cliëntenstop in moest gaan voeren. Aan de ene kant natuurlijk fijn dat ik een groot klantenbestand heb maar ik vind het jammer dat ik mensen moet teleurstellen omdat ik geen nieuwe cliënten meer aan kan nemen. Gelukkig heb ik een paar collega pedicures die een praktijk in de buurt hebben waar ik ze naar toe door kan verwijzen.

Noortje is net als ik een medisch pedicure en heeft haar praktijk aan huis op de eerste etage.

Marian heeft onlangs weer haar pedicureberoep (geen medisch pedicure) opgepakt en heeft haar praktijk ook aan huis maar op de begane grond.

Voor meer informatie en gegevens over mijn collega’s kunt u mij uiteraard bellen of mailen.

Ongetwijfeld loop je tegen vervelende problemen aan: pijnlijke voeten, ongemak tijdens dagelijkse beweging en sport of andere voetproblemen. Pedicure Robe helpt je graag! Meest voorkomende behandelingen
• Likdoorn verzorging
• Eelt behandeling
• Klauwtenen
• Blaren
• Schimmelnagel

Sharon Bekkers Medisch Pedicure

Transvaalplein 20, Tilburg | 06-24562006 | info@pedicurepraktijkrobe.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg