08235 More-Itz

Column

DAG VAN DE SCHEIDING 2022: het samengestelde gezin

DAG VAN DE SCHEIDING 2022: het samengestelde gezin

01-09-2022

Op vrijdag 9 september 2022 wordt de jaarlijkse Dag van de Scheiding gehouden. Deze dag is in het leven geroepen door de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) om aandacht te vragen voor de noodzaak van een goede begeleiding voor partners die gaan scheiden. Maar ook voor hun eventuele kinderen en voor de omgeving, zoals grootouders. Een vFAS-advocaat zorgt ervoor dat (ex)-partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan!

Dit jaar is er tijdens de Dag van de Scheiding bijzondere aandacht voor het samengestelde gezin: moet ik meebetalen aan de zorg voor/van mijn stiefkind? Mag ik meebeslissen over belangrijke zaken van mijn minderjarige stiefkind, zoals schoolkeuze of medische zaken? Op de Dag van de Scheiding kunt u met deze én andere vragen terecht bij één van de deelnemende scheidingsspecialisten.

Ook bij de vFAS-scheidingsspecialisten van dlb advocaten & mediators kunt u op de Dag van de Scheiding (maar ook op andere dagen) terecht voor een vrijblijvend adviesgesprek. U bent welkom op ons kantoor, maar we helpen u ook graag via telefoon of beeldbellen. Wel graag even een afspraak maken via e-mail: info@dlb-advocaten.nl of bel 013 – 207 07 40.

Conflicten zijn lastig, maar bieden ook een uitdaging. Elke scheiding, familierechtelijk geschil of nalatenschapskwestie is anders en vraagt om een eigen benadering.

Onze drijfveer is om mensen in een conflictsituatie te begeleiden naar een passende oplossing met respect voor ieders belangen én, in het bijzonder, ook die van de kinderen. Een gezamenlijk gedragen oplossing is een duurzame oplossing.

Meer weten? Bel 013 207 07 40 of mail  info@dlb-advocaten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg