Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Een moment  voor jezelf!

Een moment voor jezelf!

01-10-2022

Een bezoekje aan de kapper moet aanvoelen als een moment van ontspanning. Dat is de visie van het enthousiaste en vakkundige team van kapsalon Bo Hair. “Bij ons moet je je vrij en thuis voelen”, aldus eigenaresse Annemiek Bogers. “En met een glimlach op je gezicht en een bij jou passende coupe weer naar huis gaan.”

Man, vrouw, jong en oud… iedereen is welkom bij Bo Hair. “We kunnen bovendien alle mogelijke stijlen knippen; van klassiek tot de meest moderne coupes. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en ontwikkelingen volgen wij namelijk regelmatig trainingen, waardoor onze vakkennis altijd up-to-date is.” Bij Bo Hair staan ze dus voor kwaliteit, maar ook voor persoonlijk contact en een bijzonder fijne sfeer. “Dit alles maakt dat onze klanten elke keer weer blij zijn als ze bij ons in de kappersstoel plaats kunnen nemen.”

Tweede vestiging

Steil, glanzend haar is altijd wel in de mode en gelukkig voor mensen met krullend of golvend haar, zijn er diverse manieren om zelf je haar steiler te maken. Een steiltang werkt, maar te vaak verhitten kan je haar beschadigen.

Tip 1 Een conditioner voedt het haar van buiten. Deze laat je dan 2 tot 5 minuten inwerken. Ik adviseer altijd om één keer per week een masker te gebruiken, zeker bij chemisch behandeld haar| Een masker voedt het haar namelijk van binnen. Een masker laat je minimaal 15 minuten inwerken om het beste resultaat te krijgen.

Tip 2 Maak het af met een styling product. Als je haar volledig droog is, borstel je het en breng je met je handen zacht een mild styling-product of mousse aan, om je haar in vorm te houden.

Maak dus meteen een afspraak bij Bo Hair en geniet van het moment voor jezelf!

Diessenseweg 44, Hilvarenbeek 013-5051979 Charel Baelemanshofke 14, Bladel 0497-388448 www.bo-hair.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

gezonder &  sterker haar
gezonder & sterker haar
Tilburg Bruist


Little asia cuisine
Little asia cuisine
Tilburg Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Tilburg Bruist

‘t Vishoekje
‘t Vishoekje
Tilburg Bruist

Ibiza Tilburg
Ibiza Tilburg
Tilburg Bruist

’t Stationneke
’t Stationneke
Tilburg Bruist

De Nacht
De Nacht
Tilburg BruistIn een lijstje...
In een lijstje...
Tilburg BruistIbiza Tilburg
Ibiza Tilburg
Tilburg Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Tilburg Bruist

SEC
SEC
Tilburg Bruist


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik