bruisende zaken

Van zeecontainer naar betaalbare woonruimte

Van zeecontainer naar betaalbare woonruimte

01-10-2022

Door onze unieke manier van isoleren, bent u bij Cube2Live op het juiste adres als het daadwerkelijk gaat om verantwoord wonen en/of bouwen met zeecontainers.

Wij bouwen al bijna veertig jaar compleet nieuwe maatwerk containers of bestaande containers om naar wens van de klant. Door het enorme woningtekort en de vraag naar duurzaam en CO2 arm produceren zijn wij al jaren geleden begonnen om onze expertise om te zetten naar een positieve bijdrage.

We zien veel partijen die prachtige woningen bouwen met onder andere zeecontainers en nemen aan dat de isolatiewaarden naar behoren zijn. Echter of dit verzekeringstechnisch allemaal op de juiste wijze gebeurt en of er certificaten/garanties te overleggen zijn, weten we niet. Wat we wel weten is dat onze Cube2Live modules zeker aan deze maatstaven voldoen.

U kunt kiezen voor een eenvoudige casco geïsoleerde unit met daarin de gewenste raam- en deurkozijnen, maar bijvoorbeeld ook voor het meest luxueuze ontwerp, met of zonder de zeecontainer details in het zicht.

Voor specifieke woonwensen werken wij met een architect die u prima kan adviseren over het uitwerken van uw details richting ons.

Duurzaam: circulair, cradle to cradle, minder stikstof | Met waterbuffering van hemelwater naar drinkwater | Ecologische dak- en tuinaanleg

Kapitein Grantstraat 21 & 35, Tilburg | 013-5423712 | info@cube2live.com | www.cube2live.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik