Opvallen? Adverteer in Bruist

Column

Het is herfst!

Het is herfst!

01-11-2022

Prachtige kleuren in het bos en kortere dagen horen bij dit jaargetijde... Maar ook de gerechten die wij eten veranderen.

Bladeren en eikeltjes vallen... De dagen gaan korten...

We zien de oranje pompoenen weer liggen en de diverse koolsoorten zijn er natuurlijk ook weer. Een lekkere stamppot of ovenschotel, spruitjes of een maaltijdsoep, alles is mogelijk. Neem eens een kijkje bij de biologische winkel Solidare Natuurvoeding. Er is een grote keuze uit verse groente en fruit. Ook voor ontbijt en lunch zijn er veel varianten.

Een mooi assortiment wijn voor bij de avondmaaltijd (of gewoon bij een bezoek van vrienden). Grote keuze uit heerlijke vruchtensappen geschikt voor jong en oud...

HERFST ....dan komen helaas ook verkoudheid, griep en allerlei kleine gezondheidsklachten. Ook hiervoor bent u aan het goede adres. Hoestsiroop, vitamines, mineralen en ondersteunende producten. Vaak op voorraad of ook te bestellen.

Graag helpen wij u om de juiste ondersteunende producten die bij uw klachten passen te kiezen. Komt u ook een keer kijken? Solidare natuurvoeding is te vinden in de Besterdwijk. Om precies te zijn aan de Molenbochtstraat 66 in Tilburg.

Wat heeft Solidare Natuurvoeding u allemaal te bieden? De verscheidenheid van artikelen is bijzonder groot. U kunt hier uiteraard alle boodschappen voor uw dagelijkse maaltijden vinden. Biologisch gecertificeerd en zoveel mogelijk geleverd uit eigen omgeving.

Openingstijden Dinsdag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00 uur Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur Zondag en maandag GESLOTEN.

Molenbochtstraat 66 (zijstraat Besterdplein), Tilburg 013 - 5432910 | www.solidarenatuurvoeding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo