bruisende zaken

Direct mail? Hoe werkt het!

Direct mail? Hoe werkt het!

01-11-2022

Is post nog wel van deze tijd? Een vraag waar Matthijs van Ommen, eigenaar van DMIdee, maar één antwoord op kan geven: “Ja! Immers, wanneer er iets in je brievenbus valt, besteed je daar meer aandacht aan dan aan de zoveelste commerciële e-mail in je inbox.” Een gegeven waar hij met DMIdee vol enthousiasme op inspeelt: “Wij zijn dé specialist op het gebied van (offline) direct mail voor de zakelijke markt.”

Je kunt het zo gek niet verzinnen of DMIdee kan het voor je versturen. “Van brieven en reclamematerialen tot catalogi en magazines, van enkele exemplaren tot bulkmail en dat in binnen- en buitenland. We denken graag mee over de beste oplossingen voor onze opdrachtgevers en zoeken altijd naar de scherpste verzendtarieven. Doordat de lijnen bij ons kort zijn en we, indien gewenst, ook zelf een groot deel van het drukwerk kunnen verzorgen, kunnen we bovendien snel schakelen, waardoor ook een last minute opdracht voor ons geen enkel probleem is.”

Van toegevoegde waarde

Bij DMIdee werken ze voor een breed scala aan opdrachtgevers. Allemaal met één overeenkomst: ze zien een meerwaarde in offline direct mail. “Die meerwaarde is er zeker”, bevestigt Matthijs. “Een e-mail verwijderen mensen vaak ongelezen, maar met een fysiek poststuk is het honderd procent zeker dat ze het in handen krijgen als het op de deurmat valt. Daarnaast is het een veel persoonlijkere manier om mensen te benaderen en is de attentiewaarde een stuk groter. Wij zorgen er bovendien voor dat alles hier foutloos en uitsluitend na een akkoord van de opdrachtgever de deur uitgaat en werken zeer transparant. Dit alles maakt ons werk van toegevoegde waarde op de huidige marketingmix van onze opdrachtgevers.”

Is je adressenbestand een zooitje of niet up-to-date?

Ook dan kan DMIdee helpen. “Wij kunnen voor onze opdrachtgevers hun adressenlijsten optimaliseren of zelfs adressenbestanden op maat voor ze inkopen. Daardoor wordt het effect van direct mail nóg groter.”

Meer informatie? Bel 088-030 1800 Mail: info@dmidee.nl

De Wetering 123, Oosterhout +31 88 030 1800 | info@dmidee.nl www.dmidee.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11029 - Sylfeet-pedicure