bruisende zaken

Maak de beste versie van jezelf!

Maak de beste versie van jezelf!

01-12-2022

De beste versie van jezelf… wie wil dat nou niet zijn? Soms heb je echter even wat hulp nodig om dat doel te bereiken. Hulp die Kelly Rentmeester, eigenaresse van PuurKelly, kan bieden. “Ik kan handvatten geven, zodat je uiteindelijk je eigen processen kan ondergaan en weer verder kan met je leven.” Dit doet zij onder andere via reiki en massages, waardoor je energie weer gaat stromen.

“Je lichaam, dus eigenlijk jijzelf, kan veel meer dan je denkt”, begint Kelly haar bevlogen verhaal. “Het zelfgenezend vermogen van je lichaam is namelijk heel groot, daar moet je je alleen wel even bewust van worden.” Iets wat Kelly ook persoonlijk heeft ervaren toen ze enkele jaren geleden zelf voor het eerst in aanraking kwam met mindfulness, reiki en spiritualiteit. “Ik heb daardoor veel nieuwe inzichten gekregen en ben van veel klachten afgekomen. Dat heeft mij zoveel gebracht, dat ik dat nu ook met anderen wil delen.”

Diensten

Bij PuurKelly ontvangt Kelly mensen met de meest uiteenlopende klachten of problemen. “Van mensen met een burn-out of depressie tot kinderen die veel huilen en mensen die weer verbinding willen voelen met hun lijf, om maar wat voorbeelden te noemen. Samen gaan wij aan de slag om weer de beste versie van jezelf te vinden. Daarbij maak ik onder andere gebruik van reiki, metamorfosemassages en chakra massages, altijd afgestemd op de persoon die ik voor me heb, want niemand is hetzelfde.” Dit doet zij via een-op-eentrajecten, in haar praktijk of aan huis, en sinds kort biedt ze haar diensten ook aan bedrijven aan. “Ik geef op locatie bedrijfsmassages die bijdragen aan het welzijn van het personeel en dus uiteindelijk van het gehele bedrijf. Daarnaast verzorg ik workshops en retraites en start ik binnenkort ook met cacao ceremonies voorafgaand aan de massages die ik geef. Alles om zo veel mogelijk mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen.”

Eigenaar: Kelly Stolk-Rentmeester Bedrijf: PuurKelly | Tel . 06-57527771 | www.puurkelly.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo