Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Aandacht voor  je voeten

Aandacht voor je voeten

01-02-2023

Je voeten verdienen de beste zorg, of je nu probleemvoeten hebt of niet. Vanuit die overtuiging opende Sylvia Vermaas vorig jaar haar eigen pedicurepraktijk aan huis. “Het geeft mij energie als mensen hier met pijn aan hun voeten binnenkomen en vervolgens de deur weer uitgaan met het gevoel alsof ze op wolken lopen. Dat is zo’n dankbaar werk, daar doe ik het voor.”

De keuze om een opleiding tot pedicure te volgen maakte Sylvia omdat ze in haar werk als verpleegkundige heel veel mensen tegenkwam met voetproblemen. “Mensen die daar onnodig lang mee rond bleven lopen omdat er simpelweg te weinig voetzorg wordt aangeboden en er een gebrek is aan pedicures. Vandaar dat ik mij hier naast mijn vaste baan in ben gaan specialiseren en mijn eigen praktijk heb geopend waar nieuwe klanten altijd meer dan welkom zijn.” Bij Sylfeet-pedicure kun je onder andere terecht wanneer je last hebt van likdoorns, eelt, ingroeiende nagels, kloven of kalknagels. “Daarnaast verzorg ik spabehandelingen en pedicure en manicure met gellak.” En daar houdt het wat Sylvia betreft niet bij op. “Ik blijf me verder specialiseren op het gebied van medische voetzorg zodat ik steeds meer mensen kan helpen met hun probleemvoeten en ze echt zorg op maat kan bieden.”

Het Lopertje 11, Hilvarenbeek Tel . 06-44979810 www.sylfeet-pedicure.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans