08235 More-Itz

bruisende zaken

Fysiotherapeut gezocht

Fysiotherapeut gezocht

01-05-2023

Zoek je een nieuwe, uitdagende en (voorlopig) parttimebaan als fysiotherapeut? Dan zou FysioProMotion iets voor jou kunnen zijn. Gevestigd in de wijk Tilburg-West. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen om een fantastisch team neer te zetten. Ervaring is fijn, maar we zoeken vooral iemand die goed in ons team past. Interesse? Stuur vooral je CV en wie weet tot ziens.

Wil jij ook met persoonlijke aandacht voor de klachten van de mens aan de slag?

8-16 uur met mogelijkheid tot uitbreiding Modernisering en mooie veranderingen staan op de agenda 1 op 1 behandelingen in behandelkamer en/of oefenzaal Mogelijkheid tot gebruik van aangrenzend Basic Fit Groepslessen indien door jou gewenst Mogelijkheid tot het volgen van een (master)opleiding en cursussen Goede secundaire arbeidsvoorwaarden Zeer flexibel in te delen werktijden

Per 2 juni gaan wij verhuizen: FysioProMotion gaat zich vestigen in het Medisch Centrum aan de Umberstraat 12 te Tilburg

Fazantenjachtstraat 26, Tilburg | 013-4672199 | info@fysiopromotion.nl | 06-21670387 | www.fysiopromotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10881 - Sweet Table 4 You